Meester Post voor het Paleis van Justitie

Wie ik ben

Ik ben Maartje Post, advocaat en mediator. Ik vind het fijn als ik mensen kan helpen een oplossing te vinden voor hun problemen. Ik kan helpen als mediator, als beide partijen er samen uit willen komen. Als de onderlinge verhouding dat niet meer toelaat, kan ik mijn juridische vaardigheden inzetten, als advocaat.

Ik kies voor een persoonlijke benadering. Ieder heeft zijn eigen verhaal en geen zaak is hetzelfde. Ik verdien mijn brood met mijn werk, maar zeker zo belangrijk is het plezier dat ik eraan beleef. Natuurlijk is een zaak met succes afsluiten heel fijn. Maar ook als ik het verschil kan maken door schade voor de cliënt te beperken ben ik tevreden. De tevredenheid van de cliënt is voor mij het belangrijkste.

Ik ben sinds 27 april 2001 als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM  Den Haag, telefoon 070 3353535

Ik ben mediator sinds 2012 en als zodanig ingeschreven bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

 

Ik ben afgestudeerd in 1984 in Groningen. Tien jaar lang was ik full time thuis met de kinderen en daarna werkte ik vijf jaar lang part time op verschillende gebieden. De wens om advocaat te worden was onveranderd en na een jaar bijstuderen bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam was ik er klaar voor. In 2001 werd ik beëdigd en in 2004 ben ik als zelfstandig advocaat gaan werken. Ik geniet van mijn werk, van de diversiteit van mensen en zaken die bij mij komen en van de omgang met collega’s. Om de cliënt nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik mij in het voorjaar van 2012 bekwaamd in mediation. Sinds voorjaar 2014 ben ik MfN-geregistreerd mediator.

advies en proces